BB GLOW – TRAJNI PUDER

 

BB GLOW ……………………………………80 KM
BB GLOW + MEZOTERAPIJA …….……. 140 KM

ŠTA JE TO BB GLOW?

BB GLOW je tretman mikropigmentacije koji osvježava površinski sloj kože. Polutrajna BB krema obogaćena vitaminima, mineralima i hijaluronom se implementira u površinski sloj vaše kože i daje vam prirodnu bazu koja će trajati od 6 do 9 mjeseci. Fluidi koji se koriste za tretman su visokoaktivni. Pored svog prekrivnog efekta, akcent djelovanja se baca na reparaciju samih nepravilnosti na koži. Koktel podmlađuje kožu, zateže je, redukuje bore, hiperpigmentacije i ožiljke na licu, kao i tamne kolutove oko očiju, i smanjuje proširene pore. Jedna od najvažnijih uloga je to što blokira stvaranje novih fleka.

Kod nas dobijate premijum tretman koji u sebi sadrži hemijski piling za osjetljivu kožu, kao i nanošenje BB Glow tena nanoiglama. BB krema se miješa do savršenstva i tonira prema vašoj nijansi tena nakon čega se pomoću dermapen uređaja ubacuje pod kožu.

DA LI TO ZNAČI DA JE BB GLOW ‘TRAJNI PUDER’?

Ne. Kao što je rečeno, ovaj tretman nije zamjena za trajnu šminku. Tretman kao prvo i osnovno djeluje na uklanjanje postojećih nepravilnosti. Tretman daje efekat BB i CC kreme kao i samo poboljšanje cjelokupnog izgleda kože. Koža postaje jedrija, hidrirana, sjajnija, osjetno mekana i dobija vidno poboljšan ten i strukturu.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO I KOLIKO TRAJU EFEKTI?

Potrebno je uraditi 3-4 tretmana u seriji, ali efekti su vidljivi nakon prvog tretmana. Za održavanje u cilju trajnih efekata preporučuje se jedan tretman mjesečno. Efekti zavise i od tipa i stanja kože.

Tretman se ponavlja nakon 2 nedelje.

KOME SE PREPORUČUJE BB GLOW TRETMAN?

Ovaj tretman se preporučuje osobama kojima je potrebna kolageno indukciona terapija, smanjenje fleka i sprečavanje njihovog ponovnog nastanka, ujednačavanje tona kože, uklanjanje tamnih kolutova oko očiju, podmlađivanje, regeneracija, ishrana, hidratacija, zatezanje, smanjenje bora i ožiljaka kao i proširenih pora.

NJEGA NAKON TRETMANA:

Pigment ostaje na koži 24 sata i ne smije da se pere
Nakon 24 sata možete da pratite vašu svakodnevnu rutinu
Obavezno izbjegavati bilo kakvo izlaganje suncu 10-14 dana nakon tretmana
Obavezno nanosenje kreme sa zaštitnim faktorom (SPF 30 ili 50)