Tretmani Tijela

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA (LIPOLIZA)

 

kavitacija

20 MIN  –  20 KM

30 MIN  –  30 KM

40 MIN  –  40 KM

50 MIN  –  50 KM

5 KUPLJENIH TRETMANA, ŠESTI GRATIS

 

ŠTA JE TO ULTRAZVUČNA KAVITACIJA?

Ultrazvučna kavitacija  je procedura u kojoj se UV talasima razbijaju celulit i nataložene masne naslage, dio po dio. Dok se radi kavitacija, UV talasi prolaze kroz tkiva i jednim dijelom se pretvaraju u toplotu.Prilikom ovog tretmana UV talasi dopiru samo do određene dubine, te su tako unutrašnji organi bezbjedni. Svoj efekat selektivno ispoljavaju samo na ćelije masti koje se razbijaju. Ostala tkiva kao što su mišići, tetive, živci, površina kože, ostaju neoštećeni, što nije slučaj kod maderoterapije. Sjajne rezultate daje upravo na kritičnim dijelovima tijela koje bi smo htjeli srediti.  Najviše su to bokovi, stomak, bedra, zadnjica, nadlaktice ili unutrašnja strana koljena.

Ultrazvučna kavitacija djeluje tako što:

– stvara mjehuriće u masnom tkivu

– destabilizuje masne ćelije i uništava njihovu strukturu

– stimuliše oslabađanje masti iz masnih ćelija

Sama riječ „kavitacija“ potiče od riječi „cavity“, odnosno od engleskog termina za šupljinu. Izvorno se vezuje se za stvaranje mjehurića vodene pare prilikom isparavanja vode. Kada koristimo ovaj termin da opišemo tretman uklanjanja celulita, treba znati da to  nije nikakav vruć tretman i nema veze sa isparavanjem, već samo sa pojavom mejhurića u  potkožnom masnom tkivu. Tu na scenu stupaju ultrazvučni talasi. Mašina za kavitaciju šalje ove talase na tretiranu regiju tijela i oni stvaraju sićušne mjehuriće ispod masnog tkiva . Naše tijelo uglavnom je sastavljeno od tečnosti. Ultrazvučni talasi počinju da djeluju na tu tečnost u tkivima i ona počinje da se širi i skuplja. Usled toga, mjehurići koji se nalaze ispod masnog tkiva na ovaj način eksplodiraju i naprave oštećenja na masnom tkivu. To tkivo je tada „ranjivo“, spremno da se razloži i izbaci iz tijela kroz jetru, bubrege,kroz limfni sistem.

PRAVILA KOJIH SE MORATE PRIDRŽAVATI PRIJE I POSLE TRETMANA

Ako ste misli da je dovoljno samo platiti tretman, leći na krevet i uživati – u zabludi ste. Kavitacija će pomoći da vaše masne naslage budu razorene, ali da bi ste ih i izbacili iz tIjela, ZA TO JE  POTREBNO JE DA SE POBRINETE SAMI.

Ova pravila morate poštovati u tom slučaju:

– Ne smijete jesti ništa dva sta prije ni jedan sat posle tretmana

– Izbjegavajte neposredno prije kavitacije bilo šta što izaziva promjene na vašoj koži, kao što je depilacija ili sunčanje u solarijumu

– Potrebno je da popijete bar 2 litra vode prije kavitacije. Ovo se ne odnosi na sokove, kafu, čajeve.

– Ne smijete da pijete alkohol dan prije tretmana, kao ni dva dana posle toga.

– Jedite hranu punu vlakana, mahom voće i povrće . Izbjegavajte masnoće, slatkiše, skrob.

– Unosite najmanje 2 litra tečnosti i posle tretmana, kako biste jetri i bubrezima olakšali posao prerade i izbacivanja rastopljenih masnih naslaga

– Ne tuširajte se vrelom vodom i ne idite u saunu. Mlaka voda je dopuštena.

– Vježbajte aerobne vežbe najmanje 20 minuta dnevno

REZULTATI KAVITACIJE I KADA IH MOŽETE OČEKIVATI

Sigurno se pitate, možete li odmah nakon prvog tretmana razbijanja masnih naslaga izaći sa vidljivm rezultatima? Teško. Ali to ne znači da rezultata neće biti. Da bi ste do njih došli, potrebno je da prođete najmanje pet tretmana, pa i mnogo više ukoliko imate problem sa fibroznim celulitom.

Nakon prve intervencije ultrazvučnim talasima, možete ustanoviti da vam se smanjio obim butina ili stomaka (zavisi od regije koja tretirana) . Ova promjena u obimu može ići od 1-3 centimetara, ali ako imate dosta masnih naslaga, neće biti vidljiva golim okom. Ipak, ne dajte se obeshrabriti jer to je samo prvi tretman, a metar ipak pokazuje neke rezultate!

Da biste dobili one vidljive rezultate, treba vam 6-15 tretmana.

Nakon toga možete očekivati sledeće :

Zategnutija koža. Ultrazvučni talasi tokom kavitacije stvaraju toplotu i kontrakciju kolagenih vlakana na površini kože koja se tretira. Usled toga, na tom području, koža postaje vidno zategnuta.

Bolja cirkluacija. Kavitacija će poboljšati protok limfe i krvi i time će koža dobiti više kiseonika i biće uklonjeni toksini iz nje, zbog čega će izgledati mlađe i zdravije.

Glatka koža. Grudvice celulita će nestati ili biti drastično smanjene

VELASHAPE

 

NOGE (PREDNJI DIO) 30 MIN  –  30 KM

NOGE (ZADNJA LOŽA) 30 MIN  –  30 KM

STOMAK 15 MIN  –  20 KM

STRUK 20 MIN  –  30 KM

RUKE 20 MIN  –  30 KM

LICE 40 MIN  –  40 KM

PODBRADAK 10 MIN  –  20 KM

5 KUPLJENIH TRETMANA, ŠESTI GRATIS

 

ŠTA JE VELASHAPE TRETMAN?

VelaShape je trenutno najpriznatiji neinvazivni tretman na tržištu, namijenjen preoblikovanju tijela i uklananju celulita. U pitanju je aparat sa dokazanim efektom u tretiranju celulita kako na površini tako i u dubljim slojevima kože. VelaShape kombinuje infracrvenu svjetlost, bipolarnu radiofrekvenciju i vakuum, koji prouzrokuju dubinsko zagrijavanje masnih naslaga i okolnog tkiva, čime se podstiče stvaranje novog kolagena i elastina.

Osnova VelaShape aparata je ELOS tehnologija koja dozvoljava da se veoma komforno postignu odgovarajući tonus, zategnutost i oblik tijela.

ŠTA SE POSTIŽE VELASHAPE TRETMANOM?

VelaShape je najnovija generacija uređaja i tretman ovim aparatom je veoma popularan jer daje odlične rezultate na problematičnim dijelovima tijela, koje je veoma teško postići drugim aparatima i tretmanima. Tretman VelaShape aparatom je praktično bezbolan tretman u oblikovanju tijela i smanjenju celulita sa vidljivim rezultatima čak i nakon samo 3 tretmana.

VelaShape tretman se pokazao kao veoma efikasan kod sledećih stanja:

– Oblikovanje tijela

– Lolakizovano uklanjanje masnih naslaga

– Redukcija celulita

– Bolja cirkulacija

– Limfna drenaža

KAKO IZGLEDA VELASHAPE TRETMAN I KOLIKO TRAJE?

VelaShape tretmanom se kombinuje infracrvena svetlost, radiotalasna energija, vakum i masirajući efekat rolera u cilju maksimalno preciznog zagrijavanja tkiva u opsegu od 3 do 15 mm dubine.

Tretman je jednostavan, bezbolan a regije koje se obično tretiraju su:

– Noge

– Sedalni mišić (gluteus)

– Stomak

– Ruke

– Podbradak

Tretman traje od 10 minuta do sat vremena u zavisnosti koji dio tijela se tretira. Nakon samog tretmana, tretirano područje može ostati toplo i crveno usled poboljšane cirkulacije, dok će primjetno biti I lokalno smanjenje opuštenosti kože, obima i sveukupno poboljšanje njene strukture i teksture.

KOJA JE PREPORUČENA SERIJA TRETMANA?

U zavisnosti od stanja i stadijuma celulita, preporučene su serije od 5 do 15 tretmana. Tretmani se mogu izvoditi jednom do dva puta nedeljno.