Obrve

PHI BROWS MICROBLADING
(japansko iscrtavanje obrva)

 

MICROBLADING  –  150 KM
KOREKCIJA  –  100 KM
OSVJEŽENJE U ROKU OD 12 MJESECI  –  130 KM

PhiBrows Microblading (japanska metoda iscrtavanja obrva) je napravila veliku revoluciju po pitanju uljepšavanja obrva. Savršeno
rješenje ako su vaše prirodne obrve zbog nestručnog čupanja prestale rasti, niste zadovoljni oblikom, prerijetke su i dosadilo vam
je jutranje crtanje.

ŠTA JE TO MICROBLADING (JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA)?

PhiBrows metodom se prate vaše crte lica da bi se postigao idealan oblik obrva baš za vas! U ovoj metodi se ne koristi aparat, već
se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. To je postupak kojim se iscrtava dlačica (obrva) u smjeru rasta prirodne dlake.
Pigment se aplicira u površinski sloj epiderma i veže za ćelije tog sloja kože i samim tim traje onoliko koliko i same ćeije. U postupku
se koriste mineralne boje, koje su netoksične i hipoalergene. Osnovni princip PhiBrows je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekat
šminke, već se stvara prirodan izgled obrva. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između priordne i iscrtane dlačice skoro neprimjetna.

DA LI JE TO ZA VAS?

Ako imate tanke, nejednake obrve i gubite vrijeme svako jutro crtajući obrve, onda je PhiBrows microblading idealno rješenje za vas. Riješite trajno problem obrva. Oblik vaših obrva može bitno uticati na cjelokupan izgled vašeg lica. Idealan oblik obrva razlikuje se od jedne osobe do druge, zato što imamo različite crte lica. Zato kod PhiBrows iscrtavanja obrva svaka žena dobije isključivo obrve koje pristaju samo njoj!

TRETMAN:

Tetman započinje pregledom prirodnih obrva i razgovorom o željenom obliku. Posebnim šestarom mjerimo simetriju lica i tim postupkom dolazimo do 100% željenih obrva. Nakon određivanja oblika koristeći ‘golden ratio’ (zlatni omjer), bira se boja prema prirodnoj boji kose.

Postupak samog crtanja je gotovo bezbolan i nakon tretmana nema natečenosti. Cijeli proces traje oko 2 sata. Neposredno nakon tretmana obrve će biti guste i puno tamnije od konačnog rezultata. Obaveznom korekcijom nakon 4-6 sedmica, mogu se ispraviti male nepravilnosti, dodati boja i gustoća. Nakon 7 dana obrve se smanje 10-15%, a izgubi se i do 50% boje. Nakon tretmana dobićete sva uputstva o posttretmanskoj njezi i odgovarajuću kremicu za njegu.

Higijena kod PhiBrows tretmana je na najvišem nivou! Sve što se koristi u radu je za jednokratnu upotrebu i sterilno. Ne postoji mogućnost alergije na pigment.

FAKTORI KOJI UTIČU NA TRAJNOST BOJE:

To koliko će obrve da vam traju većinom zavisi od vašeg tipa kože. PhiBrows obve traju od 6-18 mjeseci, a u nekim slučajevima čak i duže! Ostali faktori koji mogu da utiču na to koliko će obrve da traju su:
Masna koža (manje traje zato što koža ne zadržava pigment)
Razne bolesti kože (dermatitis, keratoze, perutanje kože)
Ožiljci
Agresivni tretmani lica (sve vrste pilinga)
Kreme sa kiselinama
Sunce/Solarijum

FINALNI REZULTAT:

Prirodan, moderan i savršen oblik obrva u svako doba dana! Recite zbogom jutarnjem crtanju obrva!

PUDER OBRVE

 

PUDER OBRVE  –  200 KM

KOREKCIJA  –  100 KM

OSVJEŽENJE U ROKU OD 12 MJESECI  –  150 KM

 

ŠTA SU PUDER OBRVE?

Trajna šminka je postala tako popularna u poslednje vrijeme! Ona daje savršene rezulate i obezbjeđuje da budete sređeni i lijepi, čim se probudite. Nema više crtanja obrva, oblikovanja, a nema ni grešaka do kojih lako može da dođe.

Puder obrve su postale od svega najpopularnije, baš zbog brojnih prednosti – obrve u trenu gušće, izgledaju prirodno, punije su i njegovanije. I što je najbitnije, one traju! Pa ako i vi želite da vaše obrve budu pod konac, onda će vas ova tehnika sigurno zainteresovati.

Puder obrve su najnovija tehnika koja je zadužena za oblikovanje i sijenčenje obrva.

KOLIKO TRAJU REZULTATI?

Kada su puder obrve u pitanju, koliko će trajati rezultati zavisi od vašeg tipa kože, ali one prosiječno traju do godinu i po dana.

U najboljem slučaju, ako vam koža dobro primi pigment, puder obrve mogu da traju i do 2 godine.

POST TRETMANSKA NJEGA:

Kad se tretman završi, vaše obrve će biti tamnije nešto što ste očekivali. One će vremenom izblijediti, aa tek za tri do četiri nedelje, vidjećete prave rezultate.

Prvih sedam dana puder obrve se perutaju. Dobićete i specijalnu kremu sa kojom ćete ih mazati svakog dana. Moguće je da će se pojaviti blago, prolazno crvenilo, ali ono će se i brzo povući.

Tih prvih sedam dana, treba da izbjegavate prašinu i mjesta na kojima je ima. Izbjegavajte i agresivne preparate za čišćenje lica, kako ne bi iritirali kožu.

Posle tri nedelje, krajevi obrva će izgledati mnogo mekše i neće biti grubih crta. Moraćete malo da pričekate kako bi se definisale i kako bi se koža koja je trenitirana regenerisala. Takođe, bilo bi dobro da izbjegavate solarijume ili sunčanje prvih 7 dana, saune, bazene i treninge, zbog znoja.

Zaboravite i na puder i na masne kreme u prvoj nedelji, morate dati koži da diše.

HENNA BROWS/KANA OBRVE

 

 

KANA OBRVE  –  20 KM

Kao i uvijek kada je u pitanju njega lica i tijela HERA Beauty Studio prati svjetske trendove, i među prvima ih donosi na naše prostore.

Sa Hennom (kanom) možete privremeno obojiti obrve na bezbolan i prirodan način, tako da svako jutro imate oblikovane i lijepe obrve, bez potrebe za olovkama ili sjenom. Henna je takođe odličan način da probate oblik i izgled obrva prije nego što se odlučite na permanent make up metodu iscrtavanja.

Ova usluga bojenja obrva je poprilično nova na našim prostorima, ali se kana već hiljadama godina koristi za body art i privremene tetovaže.

ŠTA SU ZAPRAVO HENNA/KANA OBRVE?

Henna obrve su oblik nijansiranja obrva koje se koristi za bojenje kože ispod obrva.

Svrha ove procedure je baciti sjenu ili stvoriti iluziju dubine i punoće u području obrva, vizualno ispunjavajući svaku prazninu na koži.

Henna ili kana je prirodna boja napravljena od biljke poznate kao hina ili drvo kane. Kana je prisutna još od doba Egipta kada se koristila za mnoge svrhe, kao što su bojanje kose, odjeće, tkanina i šminke.

DA LI JE TO ZA VAS?

Ako żelite da vaše obrve imaju idealan oblik, izgledaju simetrične i ispunjene, a ne żelite permanent make up, onda su henna obrve idealan izbor za vas.

TRETMAN:

Tetman započinje pregledom prirodnih obrva i razgovorom o željenom obliku. Posebnim šestarom mjerimo simetriju lica i tim postupkom dolazimo do 100% željenih obrva. Nakon određivanja oblika koristeći ‘golden ratio’ (zlatni omjer), bira se boja prema prirodnoj boji kose. U izboru imamo 5 nijansi.

FAKTORI KOJI UTIČU NA TRAJNOST BOJE:

To koliko će obrve da vam  traju većinom zavisi od vašeg tipa kože. Kana ostaje na kożi oko 2 sedmice, a na dlačicama i do 6 sedmica.

FINALNI REZULTAT:

Prirodan, moderan i savršen oblik obrva u svako doba dana! Recite zbogom jutarnjem crtanju obrva!