Trajna Šminka

PHICONTOUR TRAJNA ŠMINKA USANA

(PUDER USNE)

 

PUDER USNE  –  300 KM

 

 

ŠTA JE TRAJNA ŠMINKA?

Trajna šminka služi kako biste prekrili svoje nedostatke. Ukoliko vaše usne imaju nejasne ivice one će dobiti jasne i izražene ivice koje će stvoriti utisak punijih usana.

Pored toga što nam štedi vrijeme, može nas dodatno ulepšati.

Sam proces trajne šminke odvija se mikropigmentacijom. Površinski sloj kože prima boju, mirkopigmente koji se zadržavaju na njoj. Boja se unosi preko medicinskog preparata u kožu i zadržava se tri godine.

DA LI JE TRAJNA ŠMINKA ZA VAS?

Trajna šminka usana namijenjena je za uljepšavanje lica ali tako da istakne prirodne crte lica i eventualno dopuni određene nedostatke.

Trajnom šminkom se mogu srediti manji nedostaci na usnama poput vizuelnog povećavanja volumena ukoliko se okolo usana isrcta kao olovkom. Ivice usana mogu postati jasnije i samim tim vizuelno veće.

Odlično je rješenje ukoliko imate problma sa alergijama, jer većina kozmetike preosetljivoj koži stvara alergije poput oticanja ili perutanja i svraba kože. Trajna šminka rješava ovaj problem tako da ćete izgledati lijepo u svakoj prilici bez oštećenja kože i dodatnih problema.

TRETMAN:

Trajna šminka usana radi se u lokalnoj anesteziji a sama metoda se izvodi aplikacijom boje u prvi sloj kože. Tretman ukupno traje oko 3 sata, i korekcija se radi po potrebi 4 sedmice nakon prvog iscrtavanja.

NJEGA NAKON TRETMANA:

Njega trajne šminke neophodna je stavka u procesu. Morate nanositi preporučene kreme koje će spriječiti pojavu infekcije. Ove kreme će vam preporučiti kozmetičar, ne uzimate ih na svoju ruku. Većina njih sadrži antibiotik koji će spriječiti kompikacije.

PHICONTOUR TRAJNA ŠMINKA – AJLAJNER

 

 

AJLAJNER ……………….…..250 KM

 

 

ŠTA JE TRAJNA ŠMINKA?

Trajni ajlajner je tretman trajne šminke koji će Vam omogućiti da izgledate lijepo čak i kada nemate vremena za šminkanje. Ajlajner se može raditi u tanjoj, diskretnijoj varijanti (lash liner) ili u debljoj, naglašenijoj formi za one malo hrabrije. Tretman je potpuno bezbolan, nanosi se anestetik pre početka tretmana.

DA LI JE TRAJNA ŠMINKA ZA VAS?

Trajna šminka očiju omogućiće Vam da imate besprepkorno našminkane oči 24/7, bez popravljanja i docrtavanja. Odlično je rješenje ukoliko imate problma sa alergijama, jer većina kozmetike preosetljivoj koži stvara alergije poput oticanja ili perutanja i svraba kože. Trajna šminka rješava ovaj problem tako da ćete izgledati lijepo u svakoj prilici bez oštećenja kože i dodatnih problema.

TRETMAN:

Sam proces trajnog šminkanja traje oko 2 sata. U početku Vam se može činiti da je cijelokupan izgled mnogo intenzivniji, ali već nakon prve nedelje nakon sto koža zacijeli, boja će izgledati mnogo prirodnije.

Sam proces je poprilično bezbolan. Zahvaljujući primjeni krema sa anesteticima, sve što ćete osjetiti je blaga nelagoda, nalik grebanju kože. Tokom privh dana možete primjetiti blagi otok i osjetljivost regije ili blago peckanje, nakon čega će koža početi da se ljušti.

NJEGA NAKON TRETMANA:

Njega trajne šminke neophodna je stavka u procesu. Nakon samog tretmana , izuzetno je važno da čistite područje kapka na svakih pola sata kako bi uklonili limfne naslage koje se mogu skupljati. Ovo MORATE da radite, jer u suprotnom može doći do neželjenih reakcija, a i uticaće na ubrzani gubitak boje. Takođe, tokom oporavka, ovo su stvari na koje bi trebalo da obratite pažnju:

– Pažljivo se umivajte i pazite na oči prilikom tuširanja i pranja kose

– Ne tetovirajte se u prvih 7 do 10 dana

– Ne šminkajte područje oko očiju tokom prvih 7 do 10 dana

– Ne radite tretmane lica tokom prvih 7 dana

– Nemojte dirati ili ljuštiti kožu koja se ljušti

– Pazite u kom položaju spavate