TRETMANI LICA

 

HIGIJENSKO ČIŠĆENJE LICA  –  40 KM
TRETMAN PROBLEMATIČNE ILI AKNOZNE KOŽE  –  40 KM
TRETMAN LED MASKOM  –  50 KM

Zaustavite znakove starenja sa Hera Beauty tretmanima lica. Osnova svakog tretmana su čiste pore, hidratacija i rejuvenacija. U salonu koristimo visokokvalitetnu kozmetiku i proizvode koji su obogaćeni mineralima i ne posjeduju parabene i štetne sastojke. Izaberite jedan od tri tretmana, prepustite se našem stučnom osoblju i uživajte uz relaksirajući ambijent našeg salona.

HIGIJENSKO ČIŠĆENJE LICA

Ovaj tretman je osnova svih tretmana lica i podrazumjeva se dubinsko čišćenje kojim se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i uklanjaju sve nečistoće iz vaših pora. Higijenski tretman lica omogućava da vam koža bude zdrava, čista, hidrirana i svježa. Nakon blagog pilinga i čišćenja kože, nanosimo hidrirajuću masku koja hrani i obnavlja kožu. Tretmanom lica se ne dobija samo dubinska čistoća kože, već se masažom lica, vrata i dekoltea podstiče mikrocirkulacija, što dovodi do proizvodnje kolagena i elastina u ćelijama. Na kraju nanosimo odgovarajuću kremu za lice i tretman završavamo nanošenjem hranjivog mikrospreja koji umiruje lice i daje mu potrebnu hidrataciju. Cijeli tretman je jako relaksirajući.

TRETMAN PROBLEMATIČNE ILI AKNOZNE KOŽE

Tretman započinjemo čišćenjem lica i koristimo blagi enzimski piling kojim se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i uklanjaju nečistoće iz vaših pora. Nakon toga nanosimo masku za lice od aktivnog uglja koja pomaže u detoksifikaciji kože, balansira pH nivo, smanjuje pore i uklanja višak kožnog sebuma i nečistoće. Dok maska reaguje i čisti vaše lice, vrši se masaža vrata i dekoltea i tim putem podstičemo mikrocirkulaciju, što poboljšava proizvodnju elastina i kolagena i samim tim poboljšava izgled kože. Nakon maske nanosimo hranjivi serum koji posjeduje kombinaciju minerala Mrtvog mora i vitamina C. Cijeli tretman je jako relaksirajući, a vaša koža će biti čistija, nježnija i jedrija.

TRETMAN LED MASKOM

Da li ste spremni da isprobate novu i inovativnu tehnologiju koja je postala hit širom Evrope i svijeta? Ako želite da izgledate mlađe, zategnuto i svježe, da se oslobodite upornih bubuljica, upala, crvenila i fleka, a da to ne podrazumijeva bockanje i izlaganje kože raznim hemikalijama, onda je LED svjetlosna maska pravi izbor za vas!

Proces se zasniva na izlaganju površinske kože LED svjetlosti što izaziva aktivaciju fotoreceptora u koži, dovodeći do apsorpcije energije u ćelije kože. Ta energija ubrzava u ćelijama biohemijske procese, stimuliše produkciju kolagena i djeluje na druge metabolične procese kao i na probleme kože, smanjuje upalne procese, pigmentaciju i proces starenja.

Terapija LED svjetlom je jedina neinvazivna procedura koja prodire do dubljih slojeva kože.

Tretman započinjemo čišćenjem lica i koristimo blagi enzimski piling kojim se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i uklanjaju nečistoće iz vaših pora. Nakon toga nanosimo LED masku na lice i biramo LED svjetlo u zavisnosti od toga šta je vašoj koži potrebno. LED maska se ostavlja da djeluje na licu 20-30 min, nakon čega se na lice nanose odgovarajući visokoaktivni serumi i kreme.

Nakon tretmana koža postaje sjajnija, jedrija i rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.